Verzend informatie

 

Je hebt besteld en dan?

Je ontvangt van mij altijd een bevestiging van je bestelling via de mail. Ik reserveer jouw bestelling tot ik de betaling binnen heb. Meestal is dit nog dezelfde dag of de volgende dag. 

 

De betaling

Als je bestelt via de webwinkel betaal je direct via een van de betalingsmogelijkheden.

 

Verzending en retour

Zodra de betaling door mij is ontvangen, maak ik de bestelling binnen 3 werkdagen klaar voor verzending. Ik stuur jouw bestelling op per pakketpost met trackandtrace volgens de tarieven van PostNL. Uiteraard pak ik de bestelling gezellig in en maak ik zoveel mogelijk gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal. Er is al veel te veel plastic!!

Ben je toch niet helemaal tevreden of is er een andere reden en wil je het bestelde retourneren, dan kan dat binnen een zichttermijn van 7 dagen na ontvangst. We hebben in die tijd telefonisch of per mail contact hierover. Je hebt dan nog 7 dagen om het bestelde te retourneren. Het verkoopbedrag wordt, na een goede ontvangst terug op mijn adres, op jouw rekening teruggestort, exclusief de verzendkosten. Wanneer er een fout door mij is gemaakt, zijn de retourkosten uiteraard voor mij.

 

Verzendtarieven

Pakketpost binnen Nederland: €   5,50

Pakketpost binnen EU            : € 12,00 

 

Garantie of klachten

Ondanks dat ik mijn uiterste best doe om je een zo mooi mogelijk product te sturen, kan het natuurlijk zijn dat het niet aan je verwachtingen voldoet. Hier wil ik natuurlijk alle aandacht aan geven. Neem zo spoedig mogelijk contact met mij op zodat we een oplossing kunnen vinden.

 

Wel vermeld ik dat al mijn porseleintjes met de hand vervaardigd zijn. Dit betekent dat ik niet kan garanderen dat alle werkstukken 100% superglad of zonder oneffenheid zullen zijn. Het is tenslotte handgemaakt en altijd uniek!

Desondanks wil ik zo veel mogelijk medewerking verlenen als je niet blij wordt van het bestelde item. 


Uw persoonsgegevens
Alle verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt door DG-Porcelain en niet verstrekt aan derden.